Familiequiz 2017 (STC)

Graag tonen we jullie enkele fotootjes van de voorbije familiequiz, de 26ste editie ondertussen! Na de jubileumuitgave vorig jaar mocht het nu iets bescheidener, maar toch konden we alweer rekenen op een vol huis: 56 ploegen!
We probeerden vrijdag 17 februari om 19.30 uur te starten, wat ons bijna lukte. En om 12 uur ’s nachts waren alle prijzen de deur uit, dankzij een vlotter systeem van prijsuitreiking: alle teams kregen een vooraf klaargemaakt pakket, zodat de tijdrovende keuzes aan de prijzentafel wegvielen. Tussendoor mochten we tien vragenreeksen van tien vragen op de deelnemers loslaten en voor de eerste keer ook een muziekronde waarbij het erop aan kwam om de uitvoerders van 25 muziekjes te herkennen. Niet gemakkelijk, zo bleek achteraf. Ook onze traditionele zaalquiz blijft nog steeds overeind. Na enkele stellingen die met “waar” of “niet waar” moesten beoordeeld worden, bleek dat de winnares dezelfde was als die van vorig jaar. Proficiat, mevrouw!
Ook felicitaties voor de winnende ploeg “Tis kleir zand dawe spukken” die de maximumscore van 118 punten op een totaal van 130 behaalde. De tweede ploeg “Amnesia” had slechts vijf puntjes minder, maar we zijn heel tevreden over het niveau en de sportiviteit van alle teams.
En nu kunnen we ons alweer opmaken voor de 27ste editie…

Bekijk de foto’s

Terug naar overzicht