Infoavond modernisering secundair onderwijs

In onze VLOT!-scholen staan leerkrachten, opvoeders en directie elke dag opnieuw klaar om je kind stap voor stap en met veel zorg te begeleiden in zijn/haar groei naar volwassenheid. Zij doen dit geïnspireerd door ons opvoedingsproject en in een uitdagende leeromgeving met aandacht voor de competenties en talenten van jouw kind.

 

Vanaf 1 september start de modernisering van het secundair onderwijs. Er verandert heel wat in Vlaanderen, dus ook binnen VLOT!. Zoals jullie ongetwijfeld al hebben vernomen, verwelkomen we de nieuwe leerlingen in twee eerstegraadsscholen. Als jouw voorkeur voor jouw kind uitgaat naar onze VLOT!-scholen, dan betekent dit dat hij/zij  start in de eerstegraadsschool in de H. Hartlaan 1A, Lokeren of in campus Sint‑Teresiacollege, Eksaarde-dorp 1A, Eksaarde.

 

Ook de inschrijvingen zullen op een andere manier worden georganiseerd dan voorheen. Om volgend schooljaar te kunnen starten in VLOT! zal je je zoon/dochter eerst digitaal moeten aanmelden.

 

Om je heel goed op de hoogte te brengen van wat je volgend schooljaar allemaal mag verwachten, nodigen we je van harte uit op onze infoavond op
dinsdag 22 januari 2019 om 19 u. in zaal Köller van Sporting Lokeren,  Daknamstraat 91 te Lokeren (dus: niet in het Sport- en jeugdcomplex zoals initieel gecommuniceerd).

 

Wij hopen je te mogen verwelkomen en danken je alvast voor het vertrouwen dat je in VLOT! stelt.

 

 

Met vriendelijke groeten

 

Kristel Tinck, Caroline De Ridder, Hilde De Clercq, Kathleen Oushoorn, Krista Lefever, Evelien Saegeman, Marc Van Kerrebroeck, Carlo Van Den Bremt, Joris Clemminck, Koen Pollaert en Stephan Beirnaert

Directies VLOT!-scholen

Terug naar overzicht