Schoolkamp Westmalle – Fleur, Nena en Keren vonden het de max!

We zijn met het eerste jaar naar Westmalle geweest van 4 september tot en met 6 september. Het was heel leuk! We sliepen met acht personen op een kamer. Ook de activiteiten waren fijn. Het tofste spel vond ik smokkelaar en douanier. Daar wonnen we ook een beker mee, we zijn er heel trots op. We kregen elke dag lekker eten, dat vers werd gemaakt voor ons. Het was heel fijn om met nieuwe vrienden op zo’n leuk schoolkamp te gaan.

Fleur 1A11

 

We waren op schoolkamp naar Heibrand Westmalle met de bus. Het was een driedaagse met de hele school van 4 september tot 6 september. We waren daar om elkaar beter te leren kennen en het heeft goed geholpen. Mijn klas is de max! Al mijn klasgenoten zijn heel lief en aardig tegen me en ik heb ook al veel vrienden gemaakt met leerlingen uit andere klassen. Niet alleen mijn klas is tof, ook de leerkrachten en spelletjes waren dat. Mijn favoriete spel was het smokkelspel. Het was een superleuk spel! Als je kleine broers of zussen hebt, laat ze dan zeker komen naar CREO!

Keren 1A11

 

Toen we op kennismakingskamp van Westmalle gingen, kwam iedereen vol enthousiasme toe op 4 september bij de verzamelplaats. Het was superleuk, want de leerkrachten hadden allemaal leuke bosspelletjes bedacht. Het eten was daar echt lekker! De leukste momenten waren voor mij alle leuke spelletjes te spelen met mijn vrienden.

Nena 1A11

Terug naar overzicht